Tip voor een heerlijk moeder dochter uitje

logo_topEens in de zoveel tijd hebben mijn moeder en ik een moeder dochter uitje. Omdat ik deze keer verantwoordelijk was en niet zo goed wist wat te doen ben ik gaan zoeken op het Internet voor leuke ideeën. Zo kwam ik laatst uit bij de website ietsdoenofferte.nl. Hier heb ik veel inspiratie op gedaan. Omdat mijn moeder en ik deze keer veel bij moesten kletsen heb ik uiteindelijk gekozen voor een high-tea middagje. Dit past ook echt bij mijn moeder en dit is dan ook het ideale moeder-dochter uitje. Ik had vooraf een paar vragen en kon deze eenvoudig online stellen. Binnen enkele uren kreeg ik een reactie van een aangesloten bedrijf en had ik het zo allemaal geregeld.

Verloop van de high tea middag

high-tea1Iedereen kent tegenwoordig wel het begrip high tea. Je drinkt verschillende soorten thee en je krijgt allerlei zoete en hartige hapjes. Desondanks ga ik toch beschrijven hoe mijn middagje met mijn moeder was, in de hoop dat jullie ook een zoon gezellige middag gaan plannen. Mijn moeder en ik begonnen met een openingsdrankje. Dit werd gevolgd door een heerlijk petitfourtje. Vervolgens volgde er een etagère met hartige taartjes, chocolaatjes en scones. Deze waren stuk voor stuk om je vingers er bij af te likken. We hadden heel veel keuze uit de verschillende soorten thee, zelfs met alcohol erin. Tot slot konden we nog vers fruit met een heerlijke mascarponesaus nemen, dit hadden we natuurlijk gedaan.

moeder-dochter-zoon-uitje

Het was een heerlijke dag en heb erg genoten van de quality-time met mijn moeder. Wij zijn inmiddels weer helemaal bijgepraat en weten weer alles van elkaar. En wanneer ik weer eens inspiratie op moet doen voor een moeder dochter dag neem ik zeker weer een kijkje op ietsdoenofferte.nl.