Trendy kapsalon in Krimpen aan den IJssel

kapsalon Krimpen aan den IJssel

Ben je op zoek naar een trendy kapsalon in Krimpen aan den IJssel, zoek dan niet verder en lees deze blog. Voor een groot feest die wij dit weekend hebben, wilde ik goed voor de dag komen. Natuurlijk ben ik wezen shoppen voor de mooiste kleding, maar met kleding alleen kom ik niet ver. Ik wilde zo graag iets met mijn uiterlijk doen, iets wat ik al jaren wilde doen, maar heb nooit de daad bij het woord weten te plaatsen. Vandaag heb ik de knoop doorgehakt en heb ik een afspraak gemaakt bij  Daan van Boven. Eindelijk zal ik mijn wens een keer laten uitvoeren. kapsalon Krimpen aan den IJssel

 

Wat een geweldige coupe

 

Samen met de medewerker van de kapsalon in Krimpen aan den IJssel heb ik mijn wens kenbaar gemaakt. Deze kapper vond het een geweldig idee en ging meteen aan de slag. Niet veel later mocht ik dan eindelijk het resultaat in de spiegel bekijken, geweldig! Echter heb ik mij wel eerst omgedraaid om te kijken of de persoon die ik in de spiegel zag niet achter mij stond. Na het verlaten van deze salon heb ik een kreet geslagen, eindelijk heb ik mijn coupe die ik al jaren wilde hebben. Lekker kort en in een ander kleurtje!