Voor een groot feest ga ik draadloze speakers kopen

Zoals inmiddels wel bekend is ben ik dol op feesten, maakt niet uit of ik deze zelf moet regelen of dat ik erheen ga, het is allemaal even leuk. Deze keer ga ik zelf weer een feest regelen, een feest ter gelegenheid dat de herfst is aangebroken. ja je moet toch iets verzinnen om een feest voor te geven. Het thema voor het feest is dus herfst. De bladeren die ik als decoratie gebruik had ik zo bij elkaar, genoeg te vinden in het bos. Maar ik moest nog een grote tent huren en de nodige tafels en stoelen. Voor de catering en het muziek heb ik inmiddels een vast adres, dat is een telefoontje plegen en het is geregeld. De tent en de tafels en stoelen waren snel geregeld en opgezet, alleen moest de muziek nog langs komen om alles te installeren. Diegene die de muziek altijd regelt is een goede bekende van mij, omdat hij zelf geen apparatuur heeft om de muziek te draaien gebruikt hij mijn spullen. De vorige keer tijdens een feest waren er een paar boxen omgevallen omdat iemand over het snoer struikelde. Daarom heb ik besloten om draadloze speakers te kopen. Hier komt goed geluid uit, en je hebt geen last van snoeren. Heb meteen maar zes draadloze speakers besteld.

luidsprekers

Gezellig feest

Het feest is nu in volle gang, en ik kan zeggen dat het me ook deze keer goed gelukt is om dit te organiseren. De speakers zijn ook super, geen last meer van gevaarlijke snoeren op de grond.

1916709_1244032792279217_7804003625852351190_n