Voor mijn feest ga ik zitzakken huren

Eerdaags ga ik weer een leuk feest geven, een feest met als thema, zomaar. Moet kunnen toch om zomaar een feest te geven. Hoewel ik wel vaker een feest geef wilde ik deze keer totaal iets anders. Normaal huurde ik altijd sta tafels, maar deze keer wilde ik eens een keer zitzakken huren. Niet alleen kan je hier makkelijker op zitten, het nodigt zeker uit om hier lekker plaats op te nemen. Via een site van huurland.nl zag ik al leuke zitzakken voorbij komen. Omdat ik een tent heb gehuurd waar ik mij feest in ga houden leek heet me leuk om verschillende soorten en kleuren zitzakken huren. Ook heb ik een leuke dj ingehuurd, en een catering om voor de hapjes te zorgen. Kan wel zeggen dat ik er een tijd druk mee ben, maar dan heb je ook iets. Kan wel zeggen dat met die zitzakken de tent er een stuk leuker uit ziet.

lounge_zitzak_oranje

Super gezellig

Het feest is nu in volle gang aan de gang, de sfeer zit er goed in. Iedereen ploft lekker neer op de zitzakken, een geslaagd idee om deze zakken te huren in plaats van de sta tafels. De catering zorgt voor lekkere hapjes en iedereen laat het zich goed smaken. Het leuke is aan de zitzakken dat deze makkelijk verplaatst kunnen worden. Zo zijn de hoekjes die ik in het begin van de avond van de zitzakken had gemaakt al verplaatst naar andere plaatsen. Iedereen die lekker wilt zitten kan makkelijk een zitzak meenemen naar de plaats waar diegene wilt zitten.

loungestoel_koper