Voordelige Kleding verhuur

Afgelopen week heeft mijn dochter een geweldig feest gehad. We hadden het allemaal perfect uitgestippeld. Zo hadden we gezorgd voor Kleding verhuur bij www.kledingverhuur-steensel.nl/ en hadden we diverse activiteiten geregeld voor de kinderen. Aangezien veel kinderfeestjes hetzelfde zijn, wilde we graag wat origineels doen. Dat is aardig gelukt! Alle meiden hadden leuke kleertjes aan en dat met dank aan kleding verhuur steensel. Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter een avond heeft gehad om nooit te vergeten. Daar ben ik ze enorm dankbaar voor.

Kleding verhuurIk kwam het bedrijf tegen op Google en nam vervolgens contact op. Ze stonden mij erg prettig te woord en je kon merken dat ze aandachtig naar je luisterde. Het voelde daarom erg vertrouwt. Ik had toen gevraagd of ik een afspraak kon maken om zo te kijken naar de kleren en eventuele ideeën vanuit hun. Daar wilde ze graag aan meewerken. Ze kwamen ook met fantastische ideeën wat ze verjaardag zo leuk maakte. Logo

Echt een aanrader.

Wat betreft de kosten zijn ze erg voordelig en als het vergelijkt met soortgelijke bedrijven al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om hier jouw kleren te huren. De service is perfect evenals de communicatie. Mochten we volgend jaar weer haar verjaardag vieren, zijn we zeker van plan om weer iets in overleg met jullie te doen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Steensel. Ze zijn telefonisch te bereiken en via de mail. Maak daar ook zeker gebruik van!

11072196_827016164052945_3104326964885943539_n-300x169