www.leidencatering.nl

Ons bedrijf is zeker geen verhuurbedrijf van partymaterieel, maar toch voorzien wij u van zo’n beetje elk denkbaar object voor een geweldig tarief. Wij doen dit puur omdat de klant heel erg belangrijk voor ons is. Wij laten uw gasten droog onder de partytent staan, met een mooie heater ernaast. Daarnaast regelen wij ook de bar en de culinaire hapjes en drankjes. Wilt u dat wij uw feest of evenement organiseren? Dat steken wij hier 200% energie in, alsof het ons eigen feest is.

Wij hebben de standaardmaterialen in de prijzen van het concept inbegrepen, dit zijn bijvoorbeeld het servies en bestek. Daarnaast kunnen wij ook wel meer attributen regelen voor u, doordat het in Nederland jammer genoeg vaak regent kunt u een partytent huren. Daarnaast leveren wij ook attributen zoals de plantenbakken, koelkasten en tapinstallaties. Wij maken van uw locatie een echte feestlocatie, door middel van verschillende sfeer elementen. U regelt de gasten en bezoekers en wij organiseren het feest.

 

logo-yourchoicecatering

Wij hebben dankzij ervaring op te bouwen sinds het begin van het bestaan, een aanzienlijk netwerk in de cateringbranche opgebouwd. Door dit voordeel van ons, krijgt u flink minder kosten bij ons dan bij de concurrent. Wij verzorgen het hele feest en u hoeft tijdens het feest alleen maar te genieten. Wij staan bekend om het geven wat wij beloven.