Zeer goedkoop post versturen

Je zal haast wel denken wat goedkoop post versturen hier op deze site te maken heeft. Nou dat zal ik dan even uitleggen. Eerdaags gaat mijn zus trouwen en daar is de hele familie nu al druk mee bezig. Niet alleen met het regelen van de catering, de zaal en de muziek, er moet natuurlijk ook mensen worden uitgenodigd. Zo heeft mijn zus zeer leuke kaartjes laten ontwerpen en drukken bij 020drukwerk.nl. Zelf had zij al een beetje een idee hoe de kaartjes eruit moesten zien, maar de drukker heeft de finall touch gedaan en ik kan zeggen dat het resultaat verbluffend is. Samen met mijn zus hebben wij op een avond de kaarten geschreven, gelukkig had zij al een lijst met genodigden gemaakt. goedkoop post versturen

De uitnodigingen zijn verstuurd

Omdat mijn zus het al zo druk heeft heb ik aangeboden om de kaarten te versturen. Bij 020drukwerk.nl waar mijn zus ook de kaarten had laten drukken kan je goedkoop post versturen. Lekker makkelijk en het zit hier bijna om de hoek. In deze winkel kan je veel meer dan alleen maar een postzegels kopen, zo is er ook een drukkerij aanwezig waar je tegen een aantrekkelijke prijs de mooiste folders kan laten drukken. Een ander voordeel is dat deze winkel elke dag van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur geopend zijn. Maar goed inmiddels zijn de uitnodigingen verzonden en zijn wij bijna klaar voor de bruiloft van mijn zus. goedkoop post versturen